Nog 1 x Back to Suzie Q in de Veenendaalhal op 10 oktober 2015
Nog 1 x Back to Suzie Q in de Veenendaalhal op 10 oktober 2015

Gastenboek

Piet zegt:
Ik ben op zoek naar mensen die destijds contact hadden met Anne of Ada Voorsluijs, uit Veenendaal, nu noemt zij zich Anne Usmany. Ada was haar officieel roepnaam maar deze is later verandert door haar zelf in Anne. Heb je meer informatie stuur even een mailtje naar ollie20102010@hotmail.com
evert.van barneveld zegt:
een mooie tijd gehad van af 73 om nooit te vergeten groet evert (Belgie)
Marianne Versteeg zegt:
Ik sluit mij aan bij de inhoud van de twee vorige schrijvers Ria en Jan.Wat een heerlijke avond,we hebben genoten,en dat is toch wat we wilden! fff terug in de tijd en je weer lekker "jong" voelen.Organisatie dank-je-wel.Volgend jaar weer?????zeker mijn agenda ligt al open voor de datum.
Theo Jansen zegt:
Hallo reünisten van Suzie Q. Weer een feestje achter de rug. Gezellig maar, nu komt het; Het is toch een reünie van onze oude discotheek Suzie Q ???? en de mensen die er toen kwamen of niet soms. Dit moeten wij niet vergeten, dit was toch de opzet!!!!! Bij binnenkomst stond Jan Hoogerdijk achter de draaitafel. De bekende tunes (incl. openingstune, heerlijk gevoel) waren weer te horen, de muziek die toen werd gedraaid was weer herkenbaar aanwezig. Jan draaide tot dat de band ging spelen en daarna kwam er een andere dj Pim Keijman. Niet gehoord of gezien, jammer. Niet te vergelijken met Jan. Maar dit was niet de sfeer van toen. Als Jan ook na de band had gedraaid was het een echt reüniegevoel geweest en daar gaat het volgens mij/ons om. Jammer van de organisatie, niet meer doen. Vonden Jan blijkbaar te oud om zoveel te draaien. Alsof de aanwezigen stukken jonger waren (ha ha). Slecht argument, beetje dom. Maar het was toch wel gezellig ondanks deze tekortkoming van de organisatie, vergeet niet het is een Suzie Q reünie. Volgende keer beter zoals boven genoemd dan komt het goed. Jan zoek de plaatjes maar vast uit dan wordt het weer zoals vanouds. Als de bezoekers dit weten komen er vast weer meer bezoekers. Tot de volgende keer. Suzie Q reünisten; Theo en Ria Jansen (de Wit)
Ria Jansen de Wit zegt:
Volgende keer Jan Hoogerdijk meer laten draaien dan deze keer. Bij Jan heb je echt het Suzie Q gevoel weer en dat miste ik bij de andere dj.
Jan van Maurik zegt:
De enige echte dj is nog steeds Jan Hoogerdijk.Wat heeft die een goeie keuze van muziek,ik hoop dat die volgend jaar alleen draait.De band vond ik echt super,de laatste dj Pim laat die maar thuis,heeft geen woord gezegd tijdens het draaien.trouwens jullie hadden jan Hoogerdijk af moeten laten sluiten.tot volgend jaar
Willem Schoeman zegt:
Oude tijden herleven. Super gedaan Jan en wat een super band hadden we vanavond en niet te vergeten de catering, veel beter als vorig jaar. we hebben vroegtijdig het feest moeten verlaten omdat we allebei pijn in de rug hadden van het staan daarom hopen wij op meer tafeltjes volgend jaar want dan zijn wij zeer zeker weer van de partij.
Jacob van Laar zegt:
God wat is dit een tijd geleden.Weet je nog Jan dat je me elk weekend op kwam halen in Elst met je witte Mini Cooper en we samen naar SuzieQ reden en daar weekend in en weekend uit ontzettend veel plezier hadden.Jan bel mee eens 06-53577768.Groetjes,Jacob.
Jan Hoogerdijk zegt:
Erg leuk en dat 34 jaar na sluiting Oktober 2014 ben ik er weer leuke reactie van Marian bel me eens op 06 54392620 groeten van de DJ Reunie Jan Hoogerdijk
camiel zegt:
Geweldige avond met veel oude bekenden. Goeie muziek, prima sfeer. De volgende keer kom ik ZEKER weer.Verschillende mensen gesproken die echt niet konden. Ze zijn voor dit trauma in behandeling en hopen op nieuwe kans.
Getoond 1–10 van 25123